ואסקז מוצהב בריאל, זלצבורג עדיין בלי קונאטה

אלופת אירופה חווה עונה מאתגרת במיוחד בליגה האהובה עליי. השבוע היא תפגוש למשחק נוח את זלצבורג במטרה לשפר עמדות לקראת מחזור הסיום. איך זה יגמר?

יום רביעי 22 ינואר 2025
מערכת TELESPORT
המלצת ווינר למשחק בין ריאל מדריד לזלצבורג במסגרת המחזור ה-7 בליגת האלופות. המשחק ניתן להימור סינגל. (שעת סגירה 22:00)

ריאל מדריד במקום ה-20 ערב המחזור הזה עם 9 נק' ויחס שערים 11:12. הקבוצה של קרלו אנצ'לוטי ניצחה רק שלושה משחקים מתוך שישה ויודעת שהסיכוי שלה לסיים בין 8 הראשונות ולהעפיל אוטומטית לשמינית הגמר נמוך מאוד. היא תנסה לשמור על מיקומה הנוכחחי ולהיות בין מקומות 9 ל-24 ולהגיע לפלייאוף. למשחק הערב היא מגיעה עם חיוך רחב כאשר עלתה לפסגת הליגה הספרדית זאת אחרי ניצחון ביתי 1:4 על לאס פלמאס. לפני זה הביסה גם את סלטה ויגו בגביע עם 2:5 בהארכה. לוקאס ואסקז מוצהב ויצטרף לפצועים הקבועים שלה.

יריבתה תהיה זלצבורג אשר נמצאת במקום ה-32 עם 3 נק' ויחס שערים של 18:3. הקבוצה של אוסקר גלוך צריכה נס גלוי בשביל להמשיך לשלב הבא ונראה שהיא תחזור לליגה ותיאבק על האליפות שוב, שם היא נמצאת בבעיה גדולה שהיא רחוקה 10 נק' מהמוליכה ובעצמה נמצאת רק במקום החמישי. הליגה באוסטריה עדיין בפגרה מאמצע דצמבר והקבוצה קיימה שני משחקי אימון בתקופה הזאת בהם הובסה לבאיירן 6:0 והפסידה למידטיילנד 3:2. חלוצה קארים קונאטה עדיין פצוע ויחסר לה.

ריאל כובשת בצרורות לפחות שני שערים בכל משחק בחודש וחצי האחרונים. מול יריבה מליגה שבה הגנות זה לא צד חזק, אין סיבה שהמארחת לא תחגוג עם לפחות שלישייה.

ההימור שלנו 1, ריאל מדריד ניצחון בהפרש של שלושה שערים ומעלה (-2), ביחס של 1.50.

תגובות

9

טלספורט בפייסבוק